Huurvoorwaarden

BTW: 21% BTW is inbegrepen.

KILOMETERS:

Vanaf 2 weken huren: onbeperkte kilometers. Minder dan 2 weken huren: 1500 km/week.  Extra km's worden aan €0.20 (incl.21% BTW) aangerekend.

WAARBORG:€ 1 500

De waarborg wordt betaald via overschrijving en dit max 3 dagen voor vertrek.

De waarborg is gelijk aan de vrijstelling. Indien wij geen betaling hebben ontvangen zal de camper niet worden meegegeven.

REISVERZEKERING:

Annulatieverzekering is 6% van het bedrag en vrijblijvend te nemen. Wanneer deze niet genomen wordt dient het volledig bedrag te worden betaald bij annulatie toch te worden voldaan.

RIJBEWIJS:

Een rijbewijs B volstaat en minimum leeftijd van bestuurder 26 jaar

VERZEKERING :

Behoudens BA en Omnium is deze camper voorzien van VAB 24/24 u bij mechanische pech van het voertuig of installatie van de Camper

VOORZIENINGEN:

 motorhome is voorzien van: fietsenrek en luifel, servo, airco, Tv met Schotelantenne en TV Vlaanderen , radio-DAB speler, CEE kabel 220 V, 1 gasfles en WC-product, Navigatiesysteem.

Bestekken, borden, glazen, potten en pannen enz

TERUGNAME:

De motorhome wordt volledig gereinigd teruggebracht (producten worden bij vertrek meegegeven), indien niet wordt € 85 aangerekend voor buiten, € 75 voor binnen, € 50 voor ledigen van WC- en afvalwatertank. Het is ten strengste verboden om koetswerk en vensters te reinigen met schuursponzen. 

BRANDSTOFVERBRUIK:

Het verbruik van de brandstof is ten laste van de huurder. De motorhome word afgeleverd met een volle dieseltank en dient dus ook zo teruggebracht te worden. Indien dit niet het geval is zal een Forfait bedrag worden aangerekend van 170 euro.

OVERIGE AFSPRAKEN:

         Het gebruik van een friteuse en roken zijn voor de veiligheid ten strengste verboden. Indien er toch friteuse is gebruikt of gerookt, zal een speciaal bedrijf deze komen stomen en reinigen, dit ten koste van de huurder. 

50 % van de huurprijs wordt betaald bij reservatie, het saldo 1 week voor afreis.

Er is gratis een afgesloten overdekte parkeerplaats voor de wagen van de huurder voorzien, dit op eigen verantwoordelijkheid.

De prijzen gelden voor vertrek en aankomst bij LG Rent te Tielt.